Kapat

CNC Freze Fiyatları ve İşlem Detayları

CNC teknolojisi, makineler aracılığı ile hızlı ve hatasız imalat imkanı sunan bir teknolojidir. İnsan eli ile günlerce sürebilecek bir imalatı CNC teknolojisi sayesinde dakikalar içerisinde ve yüksek adetlere ulaşarak imal etmek mümkündür. Bu teknoloji kısa sürede yüzlerce adet üretim yapma gücüne sahiptir. Bu nedenler imalat sektöründe CNC teknolojisinin yeri oldukça önemlidir. Bu yazımızda CNC freze nedir, CNC freze nasıl yapılır, CNC freze fiyatları gibi konulara değinerek bu teknoloji hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız.

CNC freze tezgahı nedir?

Üzerinde birden fazla kesici sistem bulunan, doğrusal ilerleyerek iş parçalarından talaş kaldırma işlemi yapan makinelerdir. Düz ve açılı yüzeylerin işlenmesi, kanal açma, düz ve dairesel bölüntülerin oluşturulması freze tezgahları ile mümkündür. CNC freze tezgahları oldukça yaygın ve çeşitli bir kullanım alanına sahiptir. Freze tezgahları; otomotiv, havacılık, savunma, makine imalatı, kalıpçılık gibi makine ve imalat sektöründe kullanılır. CNC freze tezgahında yapılan işlemler ise kullanılan kesici takımın ismi veya yapılan frezeleme işleminin ismiyle adlandırılır. Yüzey frezeleme, kanal frezeleme, dişli açma vb. bu işlemlere örnektir.

CNC freze fiyatları nedir?

CNC freze teknolojisi imalat sektörü için oldukça önemlidir. İnsan gücü kullanmadan ve zaman harcamadan yüzlerce parçanın hatasız bir şekilde dakikalar içerisinde üretilmesi sağlanır. CNC teknolojisi sayesinde önceden programlanan tezgahlarda otomotiv, havacılık, savunma, makine imalatı, kalıpçılık gibi alanlarda üretim sağlanır. 

CNC freze fiyatları oldukça merak edilen bir konu olmaktadır. CNC freze işlemlerinin fiyatları işlem yapılacak malzeme, imal edilecek ürün sayısı gibi değişkenlere göre belirlenmektedir. Eğer CNC freze fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız bizlere 0 545 525 58 11 numaralı telefonumuzdan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arslan CNC İletişim


Diğer Yazılarımız