Kapat

Ümraniye CNC Tel Erozyon Firmaları

Ümraniye CNC tel erozyon firmaları değişen ve gelişen teknoloji ile beraber artan ihtiyaçların doğrultusunda imalat sektörü için yeni fikirler geliştirerek artan talebin karşılanmasını sağlamaktadır. CNC firmaları, teknolojinin de yardımı ile çok kısa sürelerde yüksek üretim gücüne sahip olmuş ve müşterilerin ihtiyaçlarına uygun karşılık vermişlerdir. Hedefinde her zaman kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini bulunduran tel erozyon firmaları, her geçen gün değişen ve yenilenen üretim teknolojilerini takip etmektedir. Çağın gerekliliklerine uygun ve yenilikçi bir vizyon ile hizmet vermekte olan Ümraniye CNC, yükselen başarı grafiği ile kaliteli ve müşteri odaklı hizmet verdiğini göstermektedir.

 

Kalıp ve metal parça çözümlerinde ihtiyaç duyulan CNC tel erezyon işlemleri için Arslan CNC!

 

Hızlı ve Hatasız İmalat, CNC Tel Erozyon

Tel erozyon; yüksek yoğunlukta elektrik akımını kullanarak kesim yapma işlemidir. Tel erozyon tezgahı; erozyon yöntemi sayesinde üst düzeyde hassas bir kesim meydana getiren imalat yöntemidir. Bu sistemler bobin şeklinde bulunan bir telin iki ayrı makaraya geçirilmesi ile çalışır. CNC teknolojisinin entegre olduğu tel erozyon tezgahları ile elektrot görevi gören bu telin sürekli hareketli kalması sağlanır ve CNC sistemine programlanan kesim bu şekilde gerçekleşir.

 

CNC Tel Erozyon Kesim ve İşleme

CNC işleme veya tel erozyon işleme ve kesim elektrik akımının kullanılması ile gerçekleşir. Tel erozyon tezgahlarında kesimi yapılan ürünlerin de elektrik iletkenliği olan ürünler olması gerekir. Bu tezgahlarda kullanılan malzemeler karbür, grafit, saf molibden ve çok kristalli alaşımlardır.

 

Mikron Seviyede Hassaslık

CNC tel erozyon sistemleri imalat sanayinde önemli bir rol oynamaktadır. Hızlı ve hatasız bir üretim vadeden bu yeni nesil üretim teknolojisi ile geleneksel yöntemlerde yaşanan sıkıntıların tümünün önüne geçilmiştir. Mikron seviyedeki hassaslık ve günlerce sürebilecek bir işi saatlere sığdıran hız ile firmalar zaman kaybı yaşamamakta ve aksaklık yaşanmamaktadır.

 

Siz de CNC işleri ve CNC siparişleri ile kalıp ve metal parça çözümleri arıyorsanız; her türlü CNC freze, tel erezyon, torna fason imalat işlemleriniz; plastik, alüminyum, çelik gibi malzemelerde delme, kesme, fason üretim işlemleriniz için bizlere 0 545 525 58 11 numaralı telefonumuzdan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arslan CNC İletişim

Diğer Yazılarımız