Kapat

İstanbul CNC Tel Erozyon Firmaları

İstanbul CNC tel erozyon firmaları kaliteli ve doğru hizmetin adresi konumundadır. CNC tel erozyon firmaları, üretim sektörüne kattığı yeniliklerle üreticiyi memnun etmiş ve tüketicinin ihtiyaçlarına da hızlı cevap verilmesini sağlamıştır. Üretim sektörünün artan ihtiyacına karşılık veren CNC tel erozyon firmaları, CNC teknolojisinin tel erozyon makinelerine entegre olması ile hatasız ve hızlı üretimin kaynağı olmuştur. Kalıp ve metal parçalar için yenilikçi çözümler sunan CNC tel erozyon, imalat sektörünün aranan çözüm yöntemlerindendir.

 

CNC Tel Erozyon Çalışma Prensibi

Tel erozyon; hassas düzeyde kesim yapabilen, bu kesimler için yüksek yoğunlukta elektrik kullanan sistemlerdir. Elektrik akımı ile kesim yapılması nedeni ile sadece elektriği ileten ürünler ile işleme yapılabilmektedir. CNC tel erozyon tezgahı, bobin şeklinde bulunan telin iki ayrı makaraya geçirilerek çalışmaktadır. CNC teknolojisi ile bilgisayara girilen komutlar tel erozyon tezgahına aktarılır bu sayede hızlı ve hatasız üretim gerçekleştirilir.

CNC işleme veya tel erozyon işleme elektrik akımının kullanılması ile gerçekleşir. Tel erozyon tezgahlarında kesimi yapılan ürünlerin de elektrik iletkenliği olan ürünler olması gerekir. Bu tezgahlarda kullanılan malzemeler karbür, grafit, saf molibden ve çok kristalli alaşımlardır. CNC tel erozyon sistemleri imalat sanayinde önemli bir rol oynamaktadır. Hızlı ve hatasız bir üretim vadeden bu yeni nesil üretim teknolojisi ile geleneksel yöntemlerde yaşanan sorunların tümünün önüne geçilmiştir. Mikron seviyedeki hassaslık ve günlerce sürebilecek bir işi saatlere sığdıran hız ile firmalar zaman kaybı yaşamamakta ve aksaklıkların önüne geçilmektedir.

Siz de CNC işleri ve CNC siparişleri ile kalıp ve metal parça çözümleri arıyorsanız; her türlü CNC freze, tel erezyon, torna fason imalat işlemleriniz; plastik, alüminyum, çelik gibi malzemelerde delme, kesme, fason üretim işlemleriniz için bizlere 0 545 525 58 11 numaralı telefonumuzdan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arslan CNC İletişim

 

Diğer Yazılarımız