Kapat

Ümraniye Tel Erozyon

Ümraniye tel erozyon imalat sektörünün en önemli yardımcılarından biridir. Tel erozyon teknolojisindeki tüm yeniliklere hakim olan Ümraniye tel erozyon, imalat sektörünün tüm ihtiyaçlarını takip ederek teknolojik çözümler sunmak için çalışır. Sizin de İstanbul Anadolu yakası, Ümraniye ilçesinde tel erozyon ile ilgili bir arayışınız var ise 0 545 525 58 11” numaralı telefonumuzdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Ümraniye CNC tel erozyon

Tel erezyon; metalin üzerinde yüksek elektrik akımı içeren bir tel ile yapılan kesim işlemine verilen isimdir. Yüksek elektrik enerjisinin ürettiği sıcaklık ile metal erir ve bu sayede kesim işlemi gerçekleşir. Bu sistem metali eriterek çalışan bir teknolojiye sahiptir. Erozyon yöntemi ile hassas bir şekilde kesim işlemi yapılabilmesi ise tel erozyon tezgahı ile mümkündür.

Tel erozyon sistemlerine entegre edilen CNC teknolojisi imalatın hızlı ve hatasız tamamlanmasını sağlamaktadır. CNC tel erezyon çalışırken bobine sarılı teller elektrik boşalımları yaparak metale şekil verir. Bu teknoloji ile oldukça hassas üretimlerin hatasız yapılması sağlanır. CNC tel erozyonun hassas çalışmasını sebebi tellerin elektrik kutuplarına sabitlenmesidir. Bu işlemlerde kullanılan teller pirinç veya bakır cinsindedir. Kullanılan tellerin çeşitleri kesim yapılacak malzemeye göre seçilir.

 

Ümraniye CNC tel erozyon olarak tel erozyon teknolojisinin üretim mühendisliğinde önemli bir role sahip olduğunu bilmekteyiz. Gün geçtikçe artan ihtiyaçlar ve değişen talepler doğrultusunda hizmet kalitesini arttıran Ümraniye CNC tel erozyon tezgahları sayesinde özellikle sanayi alanında ihtiyaç duyulan hassas ve hızlı üretim ihtiyacına cevap vermekteyiz. Tel erozyon teknolojisinin klasik üretime göre imalat sektörüne hız ve hatasız üretim yöntemi kazandırması sayesinde en hassas işlemler bile oldukça kısa zamanlarda tamamlanabilmektedir. Eğer siz de CNC tel erozyon, CNC tel erozyon tezgahı ve CNC tel erezyon fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız bizlere 0 545 525 58 11 numaralı telefonumuzdan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arslan CNC İletişim

Diğer Yazılarımız