Kapat

Maltepe CNC Tel Erozyon

Maltepe CNC tel erozyon olarak CNC tel erozyon işlemleri alanındaki bilgi ve tecrübemiz ve hedefimizdeki müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmet vermekteyiz. Tecrübeli ve dinamik kadromuz ile teknolojiyi hergün takip ediyor ve değişen, gelişen sektöre yenilikçi çözümler üretiyoruz. Maltepe CNC tel erozyon olarak yükselen başarı grafiğimizi, yenilikçi ve kaliteli hizmet doğrultusunda elde ettiğimiz müşteri memnuniyetine borçluyuz. 

 

CNC tel erozyon

Tel erezyon; yüksek yoğunlukta elektrik akımını kullanarak kesim yapma işlemine verilen isimdir. Tel erozyon tezgahı ise adından da anlaşılacağı gibi erozyon yöntemi sayesinde hassas kesim yaparak imalat yapma işlemidir. Tel erezyon tezgahlarında bir tel iki ayrı makaraya geçirilerek çalışmaktadır. Gelişmiş teknolojiye sahip tel erezyon tezgahlarında bobin şeklinde tel bulunur ve bu tel elektrot işlevi görerek önemli bir görev üstlenir. CNC kontrol ünitesi ile tel erezyon tezgahlarında bobin değişimi yapılmadan telin sürekli hareketli kalması sağlanır ve programlanan kesim gerçekleştirilir. CNC tel erozyon tezgahları, karbür, grafit, çok kristalli alaşımlar, saf molibden vb. elektrik iletkenliği olan tüm malzemelerin kesiminde kullanılabilir.

 

CNC tel erozyon işlemleriniz ile ilgili tüm ihtiyaçlarınız için Maltepe CNC tel erozyon!

 

Maltepe CNC tel erozyon olarak tel erozyon ile üretimin mühendislikte önemli bir role sahip olduğunu bilmekteyiz. Gün geçtikçe artan ihtiyaçlar ve değişen talepler doğrultusunda hizmet kalitesini arttıran Maltepe CNC tel erozyon tezgahları sayesinde özellikle sanayi alanında ihtiyaç duyulan hassas üretim ihtiyacına cevap vermektedir. Tel erozyon teknolojisinin klasik üretime göre imalat sektörüne hız ve hatasız üretim yöntemi kazandırması sayesinde en hassas işlemler bile oldukça kısa zamanlarda tamamlanabilmektedir. Eğer siz de CNC tel erezyon, CNC tel erozyon tezgahı ve CNC tel erezyon fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız bizlere 0 545 525 58 11 numaralı telefonumuzdan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arslan CNC İletişim

 

Diğer Yazılarımız