Kapat

Kadıköy CNC Freze

Kadıköy CNC freze; imalat sektöründe artan ihtiyaçlar doğrultusunda değişen ve gelişen teknolojinin getirdiği yeniliklerin takipçisi olarak üretim pazarında yenilikçi ve akılcı çözümler içeren teknolojileri kullanmayı hedefleyen bir firma olmuştur. CNC teknolojisinin imalat yöntemlerine entegre edilmedi ile sektörü bir adım daha öteye taşıyan teknolojik yenilikler ile artan talebin karşılanmasını sağlanmaktadır.

Kadıköy CNC freze, imalat sektöründe hataya yer olmadığının bilinci ile hareket etmekte, talepleri doğru karşılayarak en iyi sonucu müşterilerine sunmaktadır. İmalat için en önemli konulardan biri olan hız ise Kadıköy CNC frezenin titizlikle davrandığı bir konudur. Taleplerin doğru anlaşılması ile üretimde hatasızlığa giderek bu doğrultuda hızda kazanmış ve zamanında ürün teslimi yaparak sektörde güvenilir adreslerden biri haline gelmiştir. CNC freze teknolojisinin katkısı ile de ürün imalatında hatasız ve hızlı bir üretim şekli yakalayan Kadıköy freze, zamanın bir adım ötesinde olmak için çalışmaktadır.

 

CNC freze teknolojisi

Freze; 250 yıllık bir geçmişe sahip olan üretim türlerinden biridir. Freze yöntemi ile birçok ürünün imalatı sağlanabilmektedir. Havuz işleme, parmak işleme, yan kontör işleme, kanal açma, yan işleme ve yüzey işleme gibi birçok işlemin yapılmasına olanak sağlar. Endüstriyel üretimde önemli bir role sahip olan CNC freze teknolojisi sayesinde metal ve metal içeren parçaların imalatı hızlı ve hatasız gerçekleşebilmektedir. Bu teknoloji sayesinde günler alacak bir üretim süreci, saatler içerisinde tamamlanabilmektedir.

CNC bir bilgisayar teknolojisidir. Freze tezgahlarına entegre edilerek CNC freze ismini alan bu imalat yönteminde; CNC freze tezgâhı, üniversal freze tezgâhı, kopya freze tezgâhı gibi birden fazla freze tezgahı bulunur. Üretilecek ürün tipi ve yoğunluğuna göre kullanılan makineler kendi içerisinde çeşitli model ve özelliklere sahiptir. CNC freze ile imalat oldukça avantajlı bir teknolojidir. Bilgisayar teknolojisinin freze tezgahlarına entegrasyonu ile hızlı ve hatasız bir üretim süreci yaşanmaktadır. Bununla beraber CNC freze tezgahları ile yüksek üretimde yüksek verimlilik ve parça kalitesi elde edilebilmektedir. Ürün kalite kontrolünün kolay olması, ek parça veya aksesuar gerektirmemesi gibi birçok faydası mevcuttur.  

Siz de CNC işleriCNC siparişleri, CNC freze, CNC freze tezgahı ile kalıp ve metal parça çözümleri arıyorsanız; her türlü CNC freze, tel erozyon, torna fason imalat işlemleriniz; plastik, alüminyum, çelik gibi malzemelerde delme, kesme, fason üretim işlemleriniz için bizlere 0 545 525 58 11 numaralı telefonumuzdan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arslan CNC İletişim

 

Diğer Yazılarımız