Kapat

Blog Detay

Kartal CNC

Kartal CNC olarak CNC freze ve CNC tel erozyon işlemleriniz için verdiğimiz kaliteli ve yenilikçi hizmet ile tüm freze ve tel erozyon işlemleriniz için yanınızdayız. İmalat sektörünün artan taleplerin hızına yetişmesini sağlayan CNC teknolojisi sayesinde günler hatta haftalar süren üretimler artık sadece birkaç saat içinde tamamlanmaktadır. CNC kelimesinin açılımı “Computer Numerical Control” yani “Bilgisayar Sayılımlı Yönetim”dir. CNC tezgahı ise bilgisayar aracılığı ile işlem yapabilen sistemlerdir. Bu tezgahların üzerine monte edilen bilgisayarların programlanması ile istenilen işlem gerçekleştirilir.

 

Tüm CNC freze ve CNC tel erozyon işlemleriniz için Kartal CNC!

 

Kartal CNC freze

Otomotiv, havacılık, savunma, makine imalatı, kalıpçılık gibi sektörlerde kullanılan CNC freze makinesi 19.yy sonlarında ortaya çıkmıştır. CNC freze tezgahı ise üzerinde birden fazla kesici ağız bulunan, doğrusal ilerleyerek iş parçalarından talaş kaldırma işlemi yapan makinelerdir. Düz ve açılı yüzeylerin işlenmesi, kanal açma, düz ve dairesel bölüntülerin oluşturulması freze tezgahları ile mümkündür. CNC freze tezgahın çeşitli kullanım amaçları mevcuttur.

  • Açılı yüzeyler veya dış yüzeylerin işlenmesi,
  • Kanal açılması işleminin yerine getirilmesi,
  • Dairesel veya düz bölüntüleri oluşturulması,

 

Kartal CNC tel erozyon

Tel erezyon; metalin üzerinde yüksek elektrik akımı içeren bir tel ile yapılan kesim işlemine verilen isimdir. Tel erezyon tezgâhı ise erozyon yöntemi ile en hassas kesimleri yapan bir imalat yöntemidir. Tel erozyon makinesinin kullanım alanı sert malzemeleri kesmek, kalıp üretimi ve tadilatı, kaynak kesitlerinin incelenmesi veya mekanik testler için numune hazırlanması gibi alanlardır.

 

Kartal CNC freze ve Kartal CNC tel erozyon olarak tüm CNC çözümleri konusunda gelişen teknolojiyi takip ederek artan ihtiyaçlara yenilikçi fikirler ve çözümler sunmaktadır. Sizin de CNC çözümlerine ihtiyacınız var ise bizlere 0 545 525 58 11 numaralı telefonumuzdan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arslan CNC İletişim

Diğer Yazılarımız