Kapat

Küçükyalı CNC

Küçükyalı CNC olarak CNC freze ve CNC tel erozyon hizmetleri vermekteyiz. Artan talepler ve bu taleplere yetişmeye çalışan imalat sektörünün önemli parçası olan CNC freze ve CNC tel erozyon CNC kelimesinin açılımı “Computer Numerical Control” yani “Bilgisayar Sayılımlı Yönetim”dir. CNC tezgahı ise bilgisayar aracılığı ile işlem yapabilen sistemlerdir. Bu tezgahların üzerine monte edilen bilgisayarların programlanması ile istenilen işlem gerçekleştirilir.

 

Tüm CNC freze ve CNC tel erozyon işlemleriniz için Küçükyalı CNC!

 

Küçükyalı CNC freze

19.yy sonlarında ortaya çıkan CNC freze makinesi, otomotiv, havacılık, savunma, makine imalatı, kalıpçılık gibi sektörlerde kullanılmaktadır. CNC freze tezgahı ise üzerinde birden fazla kesici ağız bulunan, doğrusal ilerleyerek iş parçalarından talaş kaldırma yöntemi ile kesim yapılması işlemidir. CNC freze tezgahın çeşitli kullanım amaçları mevcuttur.

  • Açılı yüzeyler veya dış yüzeylerin işlenmesi,
  • Kanal açılması işleminin yerine getirilmesi,
  • Dairesel veya düz bölüntüleri oluşturulması,

 

Küçükyalı CNC tel erozyon

Tel erezyon; metalin üzerinde yüksek elektrik akımı içeren bir tel ile yapılan kesim işlemine verilen isimdir. Tel erezyon tezgâhı ise erozyon yöntemi ile en hassas kesimleri yapan bir imalat yöntemidir. Tel erozyon makinesinin kullanım alanı sert malzemeleri kesmek, kalıp üretimi ve tadilatı, kaynak kesitlerinin incelenmesi veya mekanik testler için numune hazırlanması gibi alanlardır. Günümüzde tel erozyon teknolojisi, üretim mühendisliği alanında önemli bir rol oynamaya başlamıştır. Bu tezgahlar sanayide yapımı zor veya karmaşık olan birçok iş parçasının oldukça düşük yüzey pürüzlülüğünde üretilmesinde kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca klasik işleme yöntemlerine göre imalatı zor olan sert malzemelerin iletken olmak şartıyla işlenebilmesinden dolayı, özellikle kalıp elemanlarının ısıl işlem gördükten sonra işlenebilmesini mümkün kılmaktadır.

 

Küçükyalı CNC freze ve Küçükyalı CNC tel erozyon olarak tüm CNC işlemleri konusunda ilerleyen gelişmeleri takip ederek artan ihtiyaçlara güncel çözümler sunmaktadır. Sizin de CNC işlemleri için çözüm ortağına ihtiyacınız var ise bizlere 0 545 525 58 11 numaralı telefonumuzdan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arslan CNC İletişim

 

Diğer Yazılarımız