Kapat

Kadıköy CNC Tel Erozyon

 Kadıköy CNC tel erozyon, tüm CNC tel erozyon işleriniz için başvurabileceğiniz bir tel erozyon firmasıdır. Sektörün ihtiyaçlarını bilerek her zaman teknolojik yenilik ve gelişmelerin takibinde olan Kadıköy tel erozyon, CNC teknolojisinin getirdiği tüm yenilikleri ve üretim sanayinin ihtiyaçlarını her zaman yakından takip etmektedir. Değişen ve gelişen teknolojinin artan popülasyon için geliştirdiği hızlı çözümler ile üretim sektörü hız kazanmış ve taleplere kısa sürelerde cevap verebilir hale gelmiştir. Tüm dünyanın hız kazandığı bu teknolojik çağa ayak uyduran üretim sanayi CNC tel erozyon tezgahlarında yapılan üretimler ile hızlı, hatasız ve zamanında üretilen ve işlenen ürünler ile müşterilerini her daim mutlu etmeyi başarmıştır.

 

CNC tel erozyon nedir?

CNC teknolojisi 19.yüzyılda başlamış ve son zamanlarda oldukça popüler olmuş bir bilgisayar destekli teknolojidir. Üretim sektöründe kullanılan makinelere entegre edilmesi ile sektöre hız kazandıran CNC tel erozyon teknolojisi birçok ürünün üretim ve işlenmesine olanak sağlamaktadır. Elektronik tahliye işleme yani EDM olarak da bilinen tel erozyon, uç kısmında bakır veya pirinçten üretilmiş bir telin bulunduğu oldukça hassas işlemler yapabilen bir makinedir. Bununla beraber kalın parçaları da kolay bir şekilde işleyip şekil verme yetisine sahip olan bu makineler ile mikro düzeyde hassasiyet gerektiren işlemleri gerçekleştirmek mümkündür.

CNC tel erozyon teknolojisi veya elektro erozyon teknolojisi oldukça hassas işlemlerin yapılabilmesini sağlayan bununla beraber parçaya zarar vermeden işleyebilen bir üretim yöntemi olması nedeni ile sıklıkla tercih edilmektedir.

Biz Arslan CNC olarak her türlü CNC freze, CNC tel erozyon, torna fason imalat işlemleriniz; plastik, alüminyum, çelik gibi malzemelerde delme, kesme, fason üretim gibi birçok üretim şeklini gerçekleştirmekteyiz. Tüm CNC freze ve CNC tel erozyon işlemlerini için 0 545 525 58 11 numaralı telefonumuzdan veya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Arslan CNC İletişim

 

Diğer Yazılarımız